Borstnecessär till sminkborstar

Jag har gjort en borsthållare till sminkborstar. Jag valde att göra det för jag inte har någon till borstar och eftersom att man skulle göra något med tema drömmar. Jag gjorde detta just då för att jag vill bli make-up artist. Min dröm är just att sminka kändisar och att bli stor inom sminkvärlden. Min necessär valde jag att göra i fakeläder och vit spets för att det visar vem jag är, det jag menar är att jag är en blandning av hårt (läder) och mjukt (spets). Det är också fint att se på ett hårt tjockt svart tyg med det mjuka romantiska vita spetstyget. Jag valde fakekskinn för att va skonsam mot naturen och inte använda djurens skinn. Jag gjorde den också lite mer personlig genom att brodera in mina initialer. Resultatet blev bra och jag är nöjd. Jag har lärt mig mig mer hur man syr med symaskin och olika tekniker, eftersom att jag kom på hur man skulle göra själv så kunde jag det mesta från början. Jag har lärt mig att lösa egna problem men också mer tekniker så jag kan lösa mina problem i mina arbeten senare fram.

Om du vill göra en sådan necessär så är länken här: https://snapguide.com/guides/gora-en-borst-necessar/

IMG_6874IMG_6875

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *