Drömmar och identitet Karambit.

Jag har gjort en kniv som heter Karambit och de är en kniv som är lite böjd. Jag valde den för de är en cool kniv och man snurra den. Dessutom så har denna knivens typ använts i krig.

Mitt arbete för mig med denna kniven är att jag skulle vilja ha en sån här kniv på cs. För att den är väldigt dyr. Sen finns det många proffs som har en sån här kniv. Min stora dröm är att vara med i ett cs lag och ha en karambit.

Jag tyckte att resultatet blev bra för jag lyckades med detaljer och jag tycker jag lyckades med att måla den. Jag tycket den blev bra överlag. Jag har lärt mig lite mer om hur man skulle tälja och sen fick jag lära mig lite mer om knivar. Skärmavbild 2016-01-15 kl. 08.24.43

https://snapguide.com/guides/do-a-karambit/   Länk till hur man gör den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *