Teama drömmar och identitet: Jo-Jo

Jag har valt att göra en Jo-Jo för att jag gillar och är hyfsat bra på att joja och har alltid viljat ha en egen  Jo-Jo.

Min Jo-Jo utrycker  för mig jobb och skicklighet. Jag gillar olika sätt att skriva på och då valde jag att skriva mina initialer på runskrift. Jo-Jon kom in i bilden när jag fick en blåplast Jo-Jo på mitt och några kompisars 8års kalas. Den var riktigt rolig men en dag knäcktes den i mitten som snöret sitter på och sen dess har jag inte haft en Jo-Jo. Men när jag är hos min mormor som har en Jo-Jo och då blir det Jo-Jon som prioriteras.

När jag gjorde min Jo-Jo blev resultatet bra men den blev inte helt rund. Jag har inte lärt mig något nytt när jag jobbade med Jo-Jon men jag har lärt mig hur man gör en snapguid.IMG_2392

Länken till min snapguide: https://snapguide.com/guides/make-a-jo-jo/

//Anonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *