Tema drömmar och identitet: Flipknife.

Jag har skapat en ”flip knife” eller fällkniv, i trä som är inspirerat från spelet CS:GO. Jag valde delvis att skapa denna eftersom några andra i klassen gjorde samma sak (dock annorlunda kniv), och jag tyckte det såg kul ut, och delvis för att jag inte kom på något annat att göra.
Denna visar vem jag är eftersom:
Jag är en person som ofta spelar spelet CS:GO (Counter Strike Global Offensive), där jag fick inspiration till kniven ifrån.                                                                                    Arbetet är inte direkt relaterat till en dröm, den visar dock lite vem jag är. Vilket är en person som tycker om datorspel.
Jag tyckte resultatet blev bra. Jag lärde mig hur man använder en figursåg, jag fick lära mig använda olika filar för att få handtaget mjukt. Dessutom lärde jag mig skapa en snapguide. ( https://snapguide.com/guides/create-a-flip-knife/ )

Bild 2016-01-15 kl. 08.11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *