Dansbyxor

Jag har sytt ett par dansbyxor. Jag valde att göra byxorna för att jag gillar att dansa och min “dröm” är att bli bra på att dansa och kanske bli dansare. Därför sydde jag ett par dansbyxor som jag kan ha när jag dansar. Byxorna uttrycker glädje för mig eftersom jag tycker det är kul att dansa, så jag tänker på det när jag ser byxorna för jag ska ju ha de när jag dansar. Jag tycker också att mina byxor blev ganska snygga med den mönstrade delen på sidan det blev liksom något extra av det. Det blev liksom inte bara ett par mjukisbyxor, kanten gjorde ganska mycket, jag tycker det blev väldigt snyggt iallafall. Jag tycker de ser ganska moderna ut eftersom det mönstrade tycket ser ganska fräscht ut och det blir liksom lite kontraster mellan det mönstrade och det svarta tyget. Jag tycker det var väldigt snygg att det mönstrade fortsatte upp i fickan. Jag valde det svarta tyget eftersom det är stretchigt och då kan man dansa i det utan att det går sönder. Under detta arbetet har jag har lärt mig att sy knapphål och jag har blivit bättre på att sy kläder. Jag tycker resultatet blev väldigt bra. Om du vill göra mina dansbyxor kan du klicka på länken: https://snapguide.com/guides/make-dansbyxor/

IMG_5609

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *