Tema drömmar och identitet, Huntsman Kniv

IMG_0235

Hej! Mitt namn är Tim och jag går i 8:an. Jag har gjort en kniv från ett spel som jag tycker väldigt mycket om. Jag gjorde denna kniv på tema drömmar och identitet. Det betyder inte att jag vill vara kriminell eller att jag vill bli militär eller något med vapen och krig att göra utan det är att jag vill gärna ha en verklig kniv i rätt mått pågrund av att jag tycker väldigt mycket om detta spelet som denna kniv är med i och att knivar tycker jag över lag är väldigt fascinerande. Om man undrar vilket spel denna kniven kommer ifrån så heter detta spelet CS GO. Hur är denna kniv kopplat till mina drömmar och identitet då? Jo jag har lite gått igenom det redan men det som kopplar är enligt mig att min identitet är att jag är väldigt intresserad av spel, både tv-spel och data-spel. Men en av mina favorit spel just nu är just CS GO som denna kniven kommer från och då kom jag och några kompisar överens att vi ska göra vars en kniv där alla är olika. Så då tog jag och gjorde en ”Huntsman Kniv” som ni ser på bilden nedan.

images

 

Efter jag blev färdig med min kniv så kan jag ta slutsatsen om att jag hade kunnat vara noggrannare med färgen så den blev lite snyggare i kanterna, så att det inte blir så kladdigt. Sen hade jag kunnat vara noggrannare med vissa detaljer i min kniv. Det är dem sakerna som jag hade kunnat förbättra, annars är jag rätt nöjd.

Vill du göra en sådan här kniv kan du följa denna Snapguide:

https://snapguide.com/guides/do-a-knife-huntsman-knife/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *