Drömmar och Identitet-Byxor

 

https://snapguide.com/guides/make-a-militarbyxor/ (instruktion)

Ända sedan jag var liten har jag tittat på filmer med kriminalpoliser och mina största idoler är Wallander, Beck och Maria Wern. Sedan jag såg de för första gången så ha jag velat bli polis. Jag har även dansat i 5 år nu och börjar bli intresserad av danskarriär, jag har haft tankar på att jag vill bli Dj eftersom att jag brinner för musiken och jag lyssnar på musik 24/7. Jag tycker också att det är kul med mode och att designa kläder.

Med dessa byxorna har jag därför försökt att göra en blandning av allt detta. Militär mönstret är för att de jag tycker det är coolt och det är inne nu i mode världen. Även för att symbolisera polisyrket fast på ett coolare sätt. Detta mönstret tycker jag också framhäver ett coolt intryck och som Dj så skulle jag haft på mig tuffa och coola kläder. Mina byxor är även lite pösiga längst upp och det är för att man ska kunna röra sig i dem och kanske även kunna dansa i dem.

Jag blev faktiskt nöjd med mina byxor och jag tycker att resultatet blev bra, jag gjorde några småfel under arbetsprocessen men jag tycker att det inte syntes på slutresultatet, förutom lite på insidan av byxorna. Eftersom att jag aldrig har sytt byxor innan så har jag lärt mig massa nya grejer. Som t.ex hur man syr ihop grunden på ett par byxor och hur man syr en gylf. Även att sy stickningar, knapphål, linning, fickor och hur man fållar upp IMG_4169byxorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *