Nintendo Entertainment Box

Jag har skapat en låda inspirerad av det japanska spelsystemet NES. Jag har länge varit fascinerad av spel och de är en stor del i mitt liv så jag gjorde det här i träslöjden för att ha som dekoration hemma. När jag först skissade för projektet fanns det sjukt många olika konsoller och maskiner jag kunde skulpterat den efter.

Min ambition var hela idén för arbetet och var min motivation hela vägen igenom och jag tycker att mitt arbete utrycker detta rätt bra.

Jag har gjort en snapguide som visar hur hela projektet gick till och gick igenom hela byggprocessen: https://snapguide.com/guides/make-a-nes-box/

Jag blev personligen väldigt nöjd med mitt arbete och det har varit väldigt roligt, detta är också första gången jag har gjort en låda så jag lärde mig lite nya tekniker relaterade till centrumtappning och gångjärn. Fredrik har även behövt ge mig en liten lektion i hur olika material funkar och vad man borde välja för olika situationer. Jag fick i princip göra om hela skissen från var jag hade börjat med efter att han kom med olika tips och tricks för att göra arbetet mer effektivt.

Låda sak bild mojs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *