Tema drömmar och identitet kudde

Jag har gjort en Chanel kudde med två olika tekniker. Jag ville göra just en kudde för att jag gillar inredning och har sett många sådana kuddar men de är ganska dyra så då gjorde jag en i slöjden istället! Sen så gillar jag märket Chanel också och tycker dem har snygga saker. Jag tycker att min kudde uttrycker mode eftersom att Chanel är ett modemärke med både kläder och väskor. Jag tycker även att min kudde uttrycker lite gammalt eftersom att Chanel har funnits i över 100 år men eftersom att det är så många som har Chanel saker så är den även modern. Chanel har ganska stilrena kläder eller väskor och mitt skinnimitationstyg är ganska basic i färgen men eftersom att det är just skinn och har skinnrutor så blir det lite extra fint och lite extra + i kanten precis som Chanel har. Uttrycket ”I swear on my Chanel” är ett ganska roligt uttryck och för mig så uttrycker det att om man äger en Chanel väska (som är ganska dyra) så kan man svära på den, till exempel om någon vill att man verkligen ska lova det så kan man säga ”jag svär på min Chanel” eftersom att den är så dyr.

Jag tycker att mitt resultat blev bättre än vad jag hade förväntat mig och jag har lärt mig nya tekniker. Jag har lärt mig hur man broderar kedjestygn, vilket var ganska svårt och jobbigt i början. Jag har också lärt mig hur man syr fast en dragkedja på skinnimitation och det var ganska svårt och jobbigt.

IMG_4851 IMG_4850

 

Länk: https://snapguide.com/guides/make-a-chanel-pillow/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *