Tema drömmar och identitet

Jag har gjort en låda med med formel 1 teamet mercedes som logga. Jag valde att göra en låda för att jag kollade efter någonting man kunde lägga ps4 kontrollerna i och då såg jag en låda utan fötter och handtaget där uppe. Jag gjorde lådan och när jag kom in längre på arbetet såg jag en annan låda med fötter och en knopp och tyckte det var snygg så jag ville ha det på min så jag gjorde det på min också.

Jag ville på mitt arbete om identitet göra något som har med formel 1 att göra för att jag är intresserad av det. Jag valde att göra mercedes logotype, det är det bästa teamet i formel 1 och jag gillar deras stall så jag tyckte det passade in med deras färger på den vita lådan. Resultatet blev ganska snyggt tycker jag för jag blev nöjd med loggan och att färgerna passar så bra ihop, det gjorde mycket för lådan tycker jag. Jag har inte lärt mig så mycket mer än att hur man gör hål för pluggar och hur man sätter i dem.

img_0543

Vill du göra en sån här så tryck på länken.

https://snapguide.com/guides/make-a-lada-1/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *