Tema drömmar och identitet

Jag har gjort en Snacksbricka. Snacksbrickan är en bricka som man skurit ut skålar i. I skålarna kan man ha allt möjligt. Man kan ha ostar, chips men även olika dippsåser. Jag gjorde en Snacksbricka eftersom jag gillar att mysa och äta snacks med familjen men det blev alltid så många skålar i onödan. Så jag löste det problemet genom att slöjda en Snacksbricka.

Jag tycker mitt arbete utrycker en trygghet genom dom runda formerna. Jag anser mig vara en ”problemlösare” som tacklar problemen med ett glatt humör. Så med den här så löser jag ett problem samtidigt som jag hade roligt medans jag gjorde något som kommer användas. Min dröm är att jag ska vara bra vän med alla i min familj. Genom att göra något som alla kan samlas runt så kan det hjälpa min dröm. Jag är en mjuk person och dom mjuka formerna i Snacksbrickan reflekterar det tycket jag.

Jag har lärt mig väldigt mycket under arbetet som t.ex hur man skär ut skålar men även hur man man använder en bandkniv. Jag är extremt nöjd med resultatet på mitt arbete och      jag kommer att använda den flitigt i framtiden.

Om du vill göra en Snacksbricka så är här en länk till en guide. https://snapguide.com/guides/make-a-snacksbricka/

Här är en bild på brickan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *