Ljusstake

Jag har tillverkat en ljusstake av återvunnet material. Jag har lärt mig att nita ihop två olika saker. Jag har blivit bättre på att planera mitt arbete och arbeta med metall börja klippa formge. Resultatet blev bra och ungefär som jag hade tänkt mig. Det hela skulle blivit bättre om jag skulle haft en soppslev och inte en tårtspade och ett fotogen mått. Men om jag skulle haft en soppslev skulle jag inte lärt mig att nita. Alltså var det inte speciellt farlig jag fick inte det resultatet jag ville ha men jag fick lära mig något nytt. Min ljusstake är kantig men ändå en rund touch för att jag hyvlade kanterna det ger den en classic känsla för att det ser gammal och välgjord ut för att den är oljningen gör att den ser äldre ut. Den är hyvlad på framsidan för att få en lite mer känsla av tradition och gamla saker och ting. Den är annorlunda för att det bara finns en av den i hela världen för att ingen kan hitta de sakerna (tårtspaden, fotogenmått, skedarna och brädan) för de är använda. Den är robust med den stora grova brädorna. Men ändå tunt utsmyckad smyckad med de fina beslagen. Den är också modern för att det är modernt att köpa begagnat och second hänt och det är också en trend. Den är på det sättet hållbar. Vi i världen använder jordens resurser och naturtillgångar för mycket. Då måste man börja tänka på att köpa ekologiskt och inte behöva alltid köpa nytt och istället köra begagnat och återvinna bättre. Om man gör detta kan vi behålla vår värld längre och inte ta bokstavligen slut på jorden och använda våra naturresurser mer varsamt. Arvid 9A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *