Karta över Georgien

Jag har skapat en karta över landet Georgien. Detta har jag gjort genom att återvinna reklamblad och kartong. Anledningen till att jag valde dessa materialen är för att jag tänkte att jag kunde göra mitt projekt snabbt och smidigt. Jag tänker dock erkänna att jag känner att det skulle bli mer avancerat. Jag tycker ändå att min produkt representera att man kan göra betydelsefulla saker med väldigt obetydliga saker. Man har ju ingen användning alls av urgamla reklamblad. Jag försökte även få den med meningen att se lite skitig ut. Skylten hänger på sne eftersom det ska utrycka att man kan använda allt, hur skitigt det än ser ut. Jag valde att göra en karta eftersom jag finner dem väldigt intressanta och de brukar fånga mitt intresse. Ju mer förbisett land dessutom, desto mer intressantare blir det. För att folk också ska fastna vid den och titta närmare har jag även placerat in de två utbrytarstaterna Abchazien och Sydossetien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *