Intarsia

Jag har skapat intarsia. Jag valde intarsia för att jag aldrig hade gjort det innan och det är kul att prova på något nytt.

I min intarsia så skapade jag ett Avengers-A. Jag gillar MARVEL väldigt mycket och Avengers är en av dom filmer som jag gillar mest. När jag var yngre så brukade jag fantisera att jag va en superhjälte. Nuförtiden så är jag mer en sån som vet allt om alla MARVELs filmer och serier. Så MARVEL är en stor del av min identitet.

Resultatet blev väldigt bra med tanke på att det var första gången. Till nästa gång så ska jag tänka på att göra det omvänt för nu så blev A-et på fel håll. Jag har lärt mig vad intarsia är och hur man gör det.

Vill du göra en ram så kan du klicka på den här länken.
https://snapguide.com/guides/make-a-tavelram/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *