Hand skulptur

Jag har skapat en skulptur som är formad som en hand. Jag valde att göra detta eftersom jag tycker att den uttrycker styrka. Men inte bara fysisk styrka utan även psykisk styrka.

Till min skulptur kopplar jag både drömmar identitet. Jag kopplar det till min identitet och dröm eftersom jag tycker att det är viktigt att vara stark mentalt. Med det menar jag att vara modig t.ex. att gå utanför sin Comfort zone att göra saker man är rädd för att göra i vanliga fall. Detta tycker jag är viktigt eftersom man utvecklas när man utmanar sig själv och blir starkare som person. Detta är en sak jag försöker att göra mer men jag kan bli bättre på det så därför är det en dröm.

I det här arbetsområdet har jag blivit bättre på flera saker en utav dem är att göra konturer med en kniv och skölp som jag gjorde bland annat i handflatan. Jag känner också att jag har blivit säkrare på att måla detaljerat. Jag tycker att mitt resultat blev bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *