Skrin

Jag har gjort ett skrin i träslöjden. Den har ett överfack med spegel i locket och en låda med förflyttningsbara fack. Jag gjorde lådan för att kunna lägga mina saker på en plats där jag snabbt hittar det och kunna ha lite organiserat. För att jag behöver bli en mer organiserad som person.

Skrinet uttrycker inte något speciellt egentligen, men för mig så uttrycker den organisering. För jag tycker att det är en skönt när allt är sorterat och man vet var allt finns. Och det var därför jag gjorde olika storlekar på fack i lådan så att man kan sortera alla saker. Och att man kan ändra facken så som man vill ha dem.

Men om man tänker på utseendet, vilken färg och så, och vad den uttrycker så tycker jag att den är ganska normal och formell. Jag har inte målat den, men jag slipade noggrant och oljade den istället i slutet. För jag tycker det är finare när man kan se alla detaljer i träet, och att man tänkte mer på utformen än på utseendet på vad man målat.

Jag tyckte att resultatet blev bra, den såg faktiskt ut som ritningen jag gjorde innan arbetet. Jag fick justera lite, men jag tyckte ändå att resultatet blev bra. Jag har inte lärt mig något nytt, men jag har blivit bättre på alla metoder jag använde när jag tillverkade skrinet.

Jag kan inte komma på något jag kunde gjort bättre, kanske att man satte pluggar på framsidan istället för skruvar. Och att till nästa gång göra gångjärnen lite ordentligare för de blev lite snea. Men annars är jag nöjd.

Kolla gärna in den på den snapguide jag gjorde.
https://snapguide.com/guides/make-a-skrin/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *