Hållbar utveckling -hundfilt

Jag har tillverkat en hundfilt till min kompis hund, eftersom den hunden är mycket speciell för mig. Filten är tillverkad av jeans och en fleece som jag har tagit där hemma. När jag ser på filten ser jag framför mig en bild på hur hunden ligger och njuter.

Ovansidan av filten går att slita mer på, jeanstyget som jag har använt kan vara gammalt men ändå håller det bra eftersom det är ett kraftigt tyg. Fleece undersidan känns varm. Jag valde att ha  fleece på baksidan för att när det är kallt på golvet isolerar fleecen så att filten inte blir kall.

Jag är mycket nöjd med mitt resultat för att jag har varit väldigt noggrann med att klippa kvadrater, nåla och att alltid sy med lika bred sömsmån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *