Drömmar och identitet

Jag har valt att göra en prydnadskudde för att jag är väldigt intresserad av just inredning och tycker att det är kul och tyckt de enda sedan jag var yngre. Jag tycker att det passade bra att göra en lite mer utvecklad kudde genom att sätta på spets och brodera in ett citat. Jag valde att ta färgerna grå och svart på min kudde för att jag tycker om färgen grå och den  matchar in i mitt rum. Grå för mig betyder glädje och det är en sommarfärg för mig. Och sommaren är något jag gillar. Svart valde jag för att det passar till det allra mesta.

 

När jag ser på min kudde så tänker jag mycket på inredning som sagt. I framtiden tycker jag att det hade varit kul att jobba som inredningsarkitekt för jag har alltid haft ett intresse för det. Jag tycker om att ändra om mitt rum osv. Kudden uttrycker även vänskap för att jag har broderat ett vänskaps citat. Vänskap/vänner tycker jag är väldigt viktigt i livet och när man blir äldre så utvecklas man själv och får nya vänner som en dag kan bli en bästa vän. Jag blir väldigt gla när jag ser min kudde för att jag tänker på mina närmaste vänner jag har som alltid finns där för mig och stöttar en i alla lägen. Även en vän som man har väldigt rolig med.

 

Jag blev faktiskt nöjd med resultatet för en gångs skull. Jag tycker att kudden är väldigt fin att jag har varit väldigt noggrann med den. Jag har lärt mig att brodera som jag inte kunde innan. När jag väl brodera så försökte jag vara så noggrann så möjligt för jag ville ha den så bra så möjligt.

https://snapguide.com/editor/#/eda1efaa3cb411e8828022000abe99b1/eda8d9463cb411e8828022000abe99b1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *