Hylla med hyllplan för spel och kontroller

Jag har skapat en hylla där man ska kunna ha 2 kontroller, sina spelfodral och sitt headset. Jag har valt att göra en sådan hylla eftersom jag spelar väldigt mycket varje dag och sen har jag inget bra ställe att lägga kontrollen, headsetet, spelfodralen och fjärrkontrollen på. Därför gjorde jag denna hyllan och jag har nu satt upp den nära där jag sitter och spelar. Vi ska också dra en sladd så man kan ladda medan man har sina grejer i hyllan.

Jag har just en spelhylla eftersom jag är en kille som älskar att spela PS4. Därför har jag valt att göra PS-loggan överst. Jag spelar PS4 varje dag och tycker det är väldigt roligt. Jag har alltid tyckt det är roligt att spela och kommer förmodligen att alltid att göra det.

Jag är väldigt nöjd över mitt resultat och jag har lärt mig en del. T.ex hur man gör hacken i hyllan. Jag har lärt mig hur man limfogar igen eftersom det var så längesen jag limfogade kom jag inte ihåg. Den enda saken jag blev lite missnöjd över är att spelan gick inte riktigt in men om man ställer dem snett går det. Anledningen till att det blev såhär var att måtten inte var helt riktiga eftersom det blev lite ändringar längs med arbetet. Om måtten hade varit helt riktiga hade det gått. Men annars är jag verkligen supernöjd! 👑

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *