Chassi till stationär dator

°Skriv en kort presentation om ditt arbete, om vad du har skapat och varför du valde just det. Jag har gjort ett chassit till min dator för att min dator är väldigt liten och låter mycket och den ser inte så bra ut så jag bestämde mig för att ändra på det. Jag spelar ganska mycket på min dator så då tyckte jag att jag kunde göra något som hade med det att göra. Jag kopplade det till mina drömmar för att jag hade velar bli proffs inom spelandet och då tänkte jag att det var en dröm. Och den kommer nog att komma till god nytta.

°Berätta vad ditt arbete uttrycker och hur det visar vem du är. Hur det är kopplat till din dröm, identitet eller vad du tycker.  Mitt arbete visar att jag vågar visa vad jag gillar att göra för att det finns många som inte vågar visa att de spelar spel. Mitt arbete uttrycker att jag spelar spel och att jag vill fortsätta med det och vill bli känd. Jag valde att göra den ganska enkel för att jag är en enkel person så att jag tycker att den visar ganska mycket hur jag är om person. Jag valde att inte måla den för att jag tycker den hade blivit lite förstörd om jag hade målat men jag gjorde en liten bild på en av sidorna och på andra sidan gjorde jag en ett mönster med hål för att det ska kunna komma ut luft så den inte överhettas.

°Hur blev resultatet och vad har du lärt dig.                                                                    Jag blev väldigt nöjd med resultatet men det hade ju alltid kunnat bli bättre för att på vissa ställen hade jag borrat lite snabbt så att brädan sprack lite men det gick bra för att jag kunde limma ihop den igen eller att mönstret på ena sidan hade kunnat vara lite mer jämt. Jag har lärt mig hur jag ska göra en knapp som jag blev väldigt nöjd med och den gör så att jag kan sätta på datorn vilket är viktigt att den blev bra. Jag tycker att det blev bättre än vad jag hade tänkt och jag är nöjd.

Här är länken till min snap guide på hur man gör ett chassi

https://snapguide.com/guides/make-a-chassi-1/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *