Drömmar och identitet Victoria, drömfångare

Jag valde att göra en drömfångare när jag jobbade med drömmar och identitet. Jag har alltid haft ett stort intresse för design och speciellt inredning. Varje gång jag är ute och handlar går jag alltid i olika affärer med just inredning. Jag gillar just inredning för att det kan säga så mycket om en person tex. vad de gillar som hobbys, har intresse för, och även vilken stil och personlighet de har.

Jag gillar också inrening för att jag gillar detaljer, är väldigt petig och en perfektionist. Små saker/ detaljer kan göra så mycket i t.ex ett rum. Ett vanligt sovrum brukar oftast ha en säng, byrå/ garderob, hyllor, lampor och förvaring. Bara genom att sätta upp lite tavlor eller hänga en ljusslinga runt fönstret kan göra en så stor skillnad och mycket hemtrevligare. Men som sagt tycker jag detaljer gör allt. Bara genom att sätta fram en liten snäcka du hittat eller ha en liten, liten kaktus gör hela rummet mycket roligare och mycket mer inspirerande. Det behöver inte ens vara något speciellt.

Anledningen till att ja valde att göra en drömfångare var att jag alltid har gillat dem. Jag tycker att dom är super fina och nästan lite mysiga. Jag har länge velat ha en drömfångare också så därför tyckte jag att det skulle passa perfekt att göra en själv nu när jag fick chansen.

Jag vet inte mycket om vart drömfångare kommer ifrån och dess historia men jag har för mig att den kommer från indianerna. Drömfångare är skapta för att fånga upp ens mardrömmar när man sover. Jag själv anser inte att det fungerar.

Inredning är en sak som jag verkligen hade kunnat tänka mig att jobba med i framtiden då jag har ett så stort intresse för det och älskar att vara kreativ på nya ställen och med olika saker.

Made with Square InstaPic

https://snapguide.com/guides/make-a-dreamcatcher-9/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *