Klocka med citymotiv!

Tema Drömmar Identitet

Vad har jag skapat? Jag har skapat en klocka med ett citymotiv, jag hade väldigt svårt för att välja vad jag skulle göra. Min första idé var att gör en 3D formad fotboll, men förstod att det skulle bli väldigt svårt. Fotboll är det som jag älskar mest och detta var därför en bra idé. Men istället kopplade jag mitt arbete till mitt intresse till både klockor och storstäder. Detta blev ännu bättre eftersom jag kunde få in två av min intressen i ett arbete ”två flyger i en smäll” . Jag är väldigt intresserad av klockor då det är snyggt och ett sätt för män som kanske inte har halsband eller armband som kvinnor har.  Mitt intresse för storstäder har nog alltid funnits där, jag har varit i städer som London och Warszawa.

Hur är min klocka kopplad till drömmar och identitet? Att jag gjorde en klocka med ett citymotiv var som sagt en andra idé. Jag är nöjd med mitt arbete och jag tycker att jag skapat en tilltalande klocka för vad som är jag. Att jag först valde att göra en klocka var för att jag har ett stort intresse för klockor. Jag tycker klockor är snygga och tilltalar mycket, det är även ett samlingsobjekt som man kan tjäna lite pengar på. Jag tycker även att klockan är ett mode för män. Att kvinnor bär armband och halsband är deras sorts mode, men kvinnor kan såklart också ha klockor som mode. Men män brukar inte bära halsband och armband och då finns alternativet klockor. Citymotivet fick jag från mitt intresse av storstäder. Jag tycker det är väldigt intressant att se hur man lever där och hur allt fungerar. Jag tror nog att jag alltid har haft ett intresse för storstäder men det är på senare tid som jag börjat åka till städerna. Som jag skrev innan så har jag varit i två storstäder London och Warszawa det är två helt fantastiska städer. Jag tycker om att gå och titta på sevärdheter samt olika monument mm. Något som jag ser fram emot är att åka till New York, min pappa fyller 50 nästa år. Detta öppnade en möjlighet för oss att åka till New York, detta ska bli en roliga och minnesvärd resa dels för att jag inte varit i USA.

Trender för klockan och storstäder: Klocka är ett trendexempel som har kommit och gått med tiden. Förr var det inte så många privatpersoner som bar en klocka. Den kännetecknade mest de människor som var rika och hade bra tillgångar. Utvecklingen har gått framåt och gjort att fler och fler använder klockan. Detta har gjort att föredömena om att rika personer bär dem dött ut. Men sedan finns det såklart klockmärken som utmärker sig mer än andra, att det är olika märken som gör att de kostar olika mycket. Klockan kan se ut på många olika sätt där de kan vara stora som små. Men det som de flesta tänker på när de hör klocka är ett armbandsur som alltid utvecklas i form av nya stilar och nya tekniker.

Storstäder är något som blivit en trend med tiden. Förr var det inte så många som var så intresserade av storstäder. Jag tror att mycket som gjort att storstäder blivit något populärt är att man väljer att ta foton och gör bilder va det. När många tar foto eller gör bilder så gör man dem väldigt tilltalande. Att man vill dit och se det i verkligheten eftersom det ser så coolt ut på bild. Även många produkter marknadsför sig med ett motiv av en storstad, Apple använder sig mycket av storstäder när de ska marknadsföra sig. Att de har det i bakgrunden va en reklamfilm. Även olika bilmärken marknadsför sig med att köra sina nya fina bilar i stora städer.

Hur blev mitt arbete? Jag tycker att mitt arbete blev bra då det blev väldigt snyggt och tilltalande. Jag tycker att det uttrycker väldigt mycket mig. Jag har även lärt mig att jobb mer självständigt vilket har gjort att jag åkt på ett par misstag och missar. Men detta tycker jag att jag löst så bra som möjligt. Med arbetet har jag även fått en lite inblick i hur en klocka r monterad och hur den fungerar. Min identitet speglar sig väldigt mycket i denna och jag är därför mycket nöjd med den.

Min Snapguide: https://snapguide.com/guides/make-a-clock-with-a-city-theme/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *