Miniaturbord

Länk: https://snp.gd/ebxv7q

Jag har gjort ett miniatyrbord som jag sedan har oljat. Jag gjorde just detta eftersom jag där hemma vill göra ett liknande bord fast i verklig storlket och då ville jag ha en modell så att jag visste lite hur det skulle passa in med resten av mitt rum.

Detta arbetet är kopplat till mina drömmar på det sätt att jag i fremtiden hade velat göra ett sånt här bord för mitt rum. Jag är glad med hur resultatet blev och hur den till sist blev utformad. Under tiden jag jobbade med det här arbetet har jag inte riktigt lärt mig något nytt utan jag har snarare blivit bättre på saker inom träslöjden.

Jag gillar formen och hur den ser ut eftersom vissa delar av den är helt raka medan andra är lite ”mjuka” och detta tycker jag är en väldigt bra kombination då man får lite av varje och det är en bra blandning. Jag gillar den detaljen som kom till när jag gjorde så att bordsbenen och bordsskivan hade den vinkeln vilket ger borden en ”modern look”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *