Butterfly

jag har tillverkat en kniv som kallas för ¨butterflyknife¨. Jag skapade just denna kniv för att det är en       kniv man kan ¨leka¨ med. How To Do The Full Twirl! Beginner Butterfly knife trick ( Balisong knife!). 

Jag spelar ett spel som heter CSGO och det är min favoritkniv i spelet och därför gjorde jag just denna kniven. Jag gillar formen på den för att den är snabb och smidig.

jag har gjort den för att jag har alltid velat bli en av dom bästa spelarna i csgo och ha den kniven, den kostar mycket och om man vill så kan och man kan sälja den och få pengar för den. Om man blir en känd spelare så blir man rik och folk ser upp till dig. Jag vill att folk ska se upp till  mig så att jag ska göra bra saker och att folk oxå gör det. Om man vinner världens största turnering inom csgo så får ditt lag över en miljon som man delar på, plus att om man har ett bra lag så vinner man andra stora turneringar som man oxå tjänar mycket pengar på. Om jag blir en känd spelare i framtiden och blir rik kommer jag skänka mycket pengar till fattiga människor och fattiga länder. 

Jag tycker inte att jag har slarvat med min uppgift, jag har jobbat aktivt med den och utnyttjat tiden på ett bra sätt. Jag har slipat den rejält så att den blir len och skön när man leker med den. Jag tycker att den är väldigt vacker och smidig, men samtidigt svag eftersom att trät på den inte är så tjock och stark. Jag har lärt mig att jobba detaljerat och lärt mig att jobba med komplicerade saker, t.ex när jag skulle få metallen att bli mjuk så att jag ska kunna stoppa in den i hålet och sedan banka på den så att den inte trillar ut när jag leker med den. Resultatet blev ganska bra tycker jag för att kniven blev bättre än vad jag trodde jag skulle göra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *