Drömmar och identitet

 

Jag har skapat en kjol och en topp som matchar varandra,som är grått. Kjolen går ner till knäna och toppen är som ett linne fast kortare.Jag bryr mig väldigt mycket om vad jag har på mig så tyckte de va bra om jag gjorde ett klädesplagg.

Jag gillar att klä mig snyggt och jag gillar att se kvinnlig ut. Jag har många klänningar och kjolar så jag tyckte det var bra om jag gjorde det som visar vem jag är. Jag tänker på sommar när jag ser mitt arbete eftersom det är en kjol som sitter tajt och en topp som är kortärmad så man kan ha när det är varmt ute. Jag har många drömmar men en av dem är att få arbeta i en känd klädaffär som säljer märkeskläder.

Jag tycker att toppen och kjolen blev mycket bra därför jag jobbat hårt och varit noggrann. Jag har lärt mig att jobbar jag på och struntar i andra saker runt om så får jag saker gjorda och de blir bra och så planerade jag bra.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *