Tidningställ

Jag har gjort ett tidningställ. Själva tidningstället är kombinerat med både tyg och trä, för att göra en unik blandning. Tidningstället symboliserar mitt drömyrke.

 

Som sagt så är mitt arbete kopplat till mina drömmar och identitet genom yrket jag vill jobba med i framtiden. Yrket är då att jobba inom journalistik eftersom jag alltid har gillat att skriva och läsa. Men även att uttrycka mina känslor genom olika texter. Min dröm är att jobba för en tidning och skriva i olika skriftformer. Därför valde jag att göra detta tidningstället eftersom det dels är min dröm men även min identitet då jag tycker det beskriver mig som person, att jag använder formella ordval osv.

 

Men jag tycker inte bara själva arbetet symboliserar min identitet. Utan även mitt val av design tycker jag också är väldigt personlig. Främst eftersom jag satsar på att ha en stilren design för det tycker jag är snyggt, stiligt och rent. Det använder jag genom den vita och svarta färgen. Men även bokstäverna tycker jag är relativt enkla som gör det väldigt personligt. Jag tror inte jag har en riktig inspiration till mitt val utan det är mest att jag alltid valt “rena” klädval och jag tror det har speglat av sig på andra saker som jag har gjort. Min personlighet är heller inte beroende av uppmärksamhet och jag gillar inte att vara speciellt synlig.

 

Jag tycker resultatet var framgångsrikt då jag blev väldigt nöjd med designen och jag tycker jag har höjt mig i mina förmågor när det kommer till det estetiska uttrycket. Även val av material var lämpliga och färgkombinationen. Jag har främst lärt mig att befästa mina kunskaper när det gäller broderi men även kunskapen om både sy- och träslöjd.

 

Jag står även upp för att man ska våga och kunna uttrycka sina åsikter i olika sammanhang och jag anser att tidningen är ett bra sätt att förmedla sina åsikter på ett fredligt sätt.https://snapguide.com/editor/#/a0f5bc0e52b711e8828022000abe99b1/a0fe39c452b711e8828022000abe99b1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *