Drömmar och identitet

Jag har gjort en vit kudde + innerkudde som sedan har ett rosa citat på. Citatet var              ”Always keep your head up” och varför jag valde just det citatet var för att alltid ska komma ihåg att kämpa och när allt inte går som planerat ska jag då tänka på att ”always keep your head up” för att komma ihåg att allt kommer bli bra! Så denna kudden är inte så jättemycket om just drömmar utan det är mer om min identitet och att man kommer klara det om man fortsätter kämpa och vara glad. Det är det jag försöker göra så den speglar min identitet.

Jag gjorde en kudde för att när jag ska sova är det nästan det sista jag ser på dagen och det första jag ser på morgonen och då får det ju mig att tänka på bättre saker. Om jag då vaknade av ”fel sida av sängen” och inte är på så bra humör, då är det bra att jag har den kudden med citatet så jag kan se det när jag vaknar och förhoppningsvis bli på bättre humör av det. Så det citatet är koplad till min identitet och kanske lite av mina drömmar för det får mig att komma ihåg att jag alltid ska kämpa efter mina drömmar, tänka på det positiva i saker jag gör och att jag aldrig ska ge upp.

Jag tycker att resultatet blev bra för att jag var lite tveksam innan om citatet satt bra på den placeringen och om kudden var för liten eller för stor. Men när den blev klar med kudden tycker jag ändå att resultatet blev ganska bra och att storleken passade citatet fint. Fast jag är dock inte nöjd över hur min arbetsgång har varit, för jag använde väldigt mycket slöjdtid för att få klippt ut mitt citat. Det var svårt men jag tycker inte att jag utnytjade tiden lika bra som jag hade kunnat göra. Så därför är jag inte nöjd över kudden för nu varje gång som jag tittar på kudden nu så tänker jag bara hur lång tid det tog för mig till att det ska bli klar.

I detta arbete har jag lärt mig hur man fixar med citat som är i transferpaper till en kudde. Jag har också lärt mig att det är mycket bättre att jobba aktivt hela tiden så man får sakerna klara i god tid än att sitta och snacka med andra och jobba långsammare. För tillslut blir det bara stressigt så att man får jobba mer hemma. Så det har varit en hemläxa som jag verkligen kan förbättra./ Tilde Ö

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *