Drömmar identitet Olle

Jag har skapat en slags liten kudde som ska representera en Ps4 kontroll som används för att spela spel. Jag valde just denna eftersom att jag tycker att det passar med tema identitet för det beskriver mig på ett bra sätt. Jag valde också att skapa denna eftersom det är ett komplicerat arbete och jag måste utveckla mig inom att göra mer komplicerade saker och ta egna intiativ. Detta arbetet är relaterat till mig eftersom spel och digitala program har varit en stor del av mitt liv. Jag har ända sedan jag var liten gillat att syssla med digitala prylar, från animation program till att redigera bilder med avancerade verktyg photoshop till att spela spel. Därför gjorde jag en ps4 kontroll för att det är som en slags symbol om vad jag gillar att göra.

Även om jag inte spelar så mycket av just ps4 så tycker jag att en kontroll är en mycket bättre symbol till att veta att det tillhör kategorin spel. Jag skulle inte säga att just kontrollen bara visar att min dröm är att jag vill sitta och känna pengar av att spela spel eller att bli spelutvecklare. Jag gjorde ps4 kontrollen för att täcka hela ämnet om digitala program och alla möjligheter som finns på dem. Min dröm är att bli en artist och att kunna redovisa och spela upp min musik för annat folk. Och därför gjorde jag kopplingen till digitala program eftersom det är det bästa sättet att göra och finslipa sin musik. Kontrollen är också en koppling till vem jag är som person. Jag är mer av en introvert person som tycker det är lättare att tänka eller att jag föredrar till att vara ensam än att vara med personer som jag inte ens tycker om som vissa extrovert skulle kunna göra.

Men självaste arbete är jag ganska nöjd med. Jag tycker att jag till skillnad från andra arbeten gjort mer detaljer och jobbat mer med nya tekniker och tagit mer inga intiativ. Jag tycker att kontrollen blev agnsak lyckad då jag fick till alla former och viktiga detaljer som en kontroll har men jag gjorde också vissa saker fel. Jag tycket allt såg bra ut innan jag sydde ihop den så jag råkade sy för långt in vilket gjorde att alla detaljer på den nedre delen av kontrollen blev vikta och och att man bara såg hälften av dem. Som t.ex att de cirklarna som satt på den nedre delen av kontrollen vid kanten som såg rätt ut innan jag sydde ihop de två delarna som sedan blev halverade till en halv cirkel som sedan sitter på underdelen av kontrollen. Men annars så tyckte jag att jag lyckades med allt det andra och den fick en hyfsat bra form i slutändan som påminde lite om en ps4 kontroll.

Jag har lärt mig att jag ska tänka mer på de sista stegen i processen som att sy ihop de två halvorna innan jag slutför de tidiga stegen som kan göra att det blir fel i slutändan. Jag ha också lärt mig nya tekniker som knutarna som jag gjorde för att det skulle representera högtalarhålen.

 

https://snapguide.com/guides/make-ps4-controller/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *